Home

LED verlichting als daglicht

LED verlichting heeft de toekomst. Wij zijn adviseur, ontwerper en producent van lichtoplossingen met behulp van een eigen ontwikkelde LED techniek. Onze LED vlakverlichting luminous textiles design oplossingen evenals onze functionele lichtoplossingen kenmerken zich door kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau.

Maak kennis met de LED verlichting van Taglumo

Onze omgeving waarin we wonen, werken en leven daagt ons voortdurend uit in een stroom van belevenissen en gevoelens. Licht speelt een cruciale rol bij de functiebepaling van het interieur. Bij de juiste toepassing, heeft licht een positieve invloed op onze alertheid en zorgt hierbij voor een veiligere en aangename omgeving. Waarom besteden we er dan toch zo weinig aandacht aan?

Specialist LED vlakverlichting & Highbay verlichting

De LED armaturen leveren hoge prestaties door de toepassing / gebruik van zorgvuldig geselecteerde componenten. In uiteenlopende modellen, waaronder; ovale, ronde, vierkante en rechthoekige vormen, zijn de Taglumo LED armaturen verkrijgbaar. Met een perfecte uitlichting zorgt Taglumo voor (dag)licht. U moet daar verlichten waar specifiek de behoefte bestaat is onze filosofie.

Maak kennis met de LED verlichting van Taglumo

Wij willen werk en leefomgevingen comfortabel maken met goed en duurzaam lichtoplossingen. Sinds 2007 zijn wij specialisten in werkplek en werplaatsverlichting met de focus op Vlakverlichting oplossingen, maar ook praktische Highbay halverlichting oplossingen. Wij adviseren en ontwerpen lichtplannen en maken ook voor uw omgeving een passende oplossing met LED verlichting.